смених едната ламбда сонда (на този двигател са 3), но не намерих веднага оригинална бош и взех пак бош, но универсална. сондата е 195 лв, елкона-50 лв. на двата горни носача се бяха разбили лагерните втулки и смених носачите-по 85 лв единия, труд-60лв. всички ремъци са дейко (ангренажния, двойноназъбения и пистовия), но тях ги купувах с други части и не им знам разбивката-утре ще проверя и ще напиша, но не бяха скъпи, горивния и въздушния филтър-30 лв, ролките за ангренажа-75лв,55лв,60лв, предни накладки феродо-60 лв. ремъците и накладките не съм ги сменил още и не знам колко ще ми струва труда.
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 147 2.0 обслужване
Collapse
X
-
Браво!
Поздравления за избора...и със здраве да си караш.
Питай , с каквото можем ще помагаме от Варна.
По принцип Мартин (Тиното) е най-запознат, така че каквото ти каже го слушай.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Ангренаж Варна
Здрасти колеги!!
Във Варна въобще има ли някой друг сервиз освен "официалния" където имат тези пети за смяна на ангренажа, че и аз се наплаших с тоя ангренаж. Наскоро си взех 156-та 2002 г. и по-добре сега да сменя ангренаж и ролки вместо после да правя ремонт на клапани и какво ли още не...Alfa Romeo 156, 2002
sigpic
Comment
-
ЗА СЕРВИЗ ВЪВ ВН.
Аз преди няколко дни си взех мойта 147ца и смените на консумативите ще ги правя на сервиза дето е срещу "Практикер" уж там били добри , аз ги питах дали знаят за какво иде реч с тия мотори те казаха "ДА".На мен ми трябва да знам кои са марките на оригиналните части за алфа , понеже знам че масла и свещи тр да са си същите но дали и за ремъци и филтри тр да е така !?Италианката е глезла и не на всеки му стиска да я има !
Alfa Romeo 147 2.0TS Selespeed
Comment
-
Мен на този магазин срещу практикер ме пратиха от Ауто Италия (дето е в Каргоекспрес) и ми казаха че там частите са по евтини от оригиналните за алфа. Иначе от официалния сервиз дето е шоурума на алфа ми искат 490 лв за: ангренаж, паразитна ролка, обтяжна ролка, водна помпа, пистов ремък и труд. Труда излиза 160 лв за това обслужване. Някой ако е сменял наскоро моля да сподели мнение дали това е нормално.Alfa Romeo 156, 2002
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Savo Покажи съобщениеМен на този магазин срещу практикер ме пратиха от Ауто Италия (дето е в Каргоекспрес) и ми казаха че там частите са по евтини от оригиналните за алфа. Иначе от официалния сервиз дето е шоурума на алфа ми искат 490 лв за: ангренаж, паразитна ролка, обтяжна ролка, водна помпа, пистов ремък и труд. Труда излиза 160 лв за това обслужване. Някой ако е сменял наскоро моля да сподели мнение дали това е нормално.Италианката е глезла и не на всеки му стиска да я има !
Alfa Romeo 147 2.0TS Selespeed
Comment
Comment